Viktor axelsen kæreste instagram

Natalia Koch Rohde er kærester med @viktoraxelsen

Stephanie Fisker på Instagram: “Natalia Koch Rohde er kærester med @viktoraxelsen Natalia og jeg taler om at være hemmelige kærester, om altid at være anden prioritet og om at indstille sin karriere som badmintonspiller på samme tid, som ens kæreste blev verdens bedste badmintonspiller. Vi taler også om ikke at blive fortørnet, selvom andre bliver det på ens vegne og om at have badminton som en fælles passion. Og så taler vi om, at man ikke kommer sovende til at blive verdens bedste – men man har brug for sin søvn og om altid at skulle sove med den dårligste hovedpude. Podcasten er sponsoreret af @justeatdk – og du kan lytte til den de steder, du normalt lytter til podcasts. Hvis du lytter fra din iPhone, er der et link, du kan bruge i bio. 😊☀️ #andentilvenstre #podcast #samtale #badminton #badmintonspiller #viktoraxelsen”

802 Likes, 4 Comments – Stephanie Fisker (@stephaniefisker) on Instagram: “Natalia Koch Rohde er kærester med @viktoraxelsen Natalia og jeg taler om at være …

802 Likes, 4 Comments – Stephanie Fisker (@stephaniefisker) on Instagram: “Natalia Koch Rohde er kærester med @viktoraxelsen Natalia og jeg taler om at være hemmelige kærester, om altid at være anden prioritet og om at indstille sin karriere som badmintonspiller på samme tid, som ens kæreste blev verdens bedste badmintonspiller. Vi taler også om ikke at blive fortørnet, selvom andre bliver det på ens vegne og om at have badminton som en fælles passion. Og så taler vi om, at man ikke kommer sovende til at blive verdens bedste – men man har brug for sin søvn og om altid at skulle sove med den dårligste hovedpude. Podcasten er sponsoreret af @justeatdk – og du kan lytte til den de steder, du normalt lytter til podcasts. Hvis du lytter fra din iPhone, er der et link, du kan bruge i bio. 😊☀️ #andentilvenstre #podcast #samtale #badminton #badmintonspiller #viktoraxelsen”

Viktor Axelsen 安赛龙 (@viktoraxelsen) • Instagram photos …

790k Followers, 693 Following, 1973 Posts – See Instagram photos and videos from Viktor Axelsen 安赛龙 (@viktoraxelsen)

Viktor Axelsen på Instagram: – Vi venter en lille pige – TV2 Fyn

24. apr. 2020 — Der er godt nyt fra hjemmefronten hos Viktor Axelsen. Den fynske badmintonstjerne venter sit første barn med kæresten Nathalia Koch Rohde.

Viktor Axelsen jubler over mere privat lykke – BILLED-BLADET

12. mar. 2021 — Danmarks store badmintonstjerne Viktor Axelsen skal giftes med sin kæreste, Natalia Koch Rohde, og det er den perfekte optakt til All …

Viktor Axelsen bliver far til to – SE og HØR

Viktor Axelsen bliver far til to | SE og HØR

20. apr. 2022 — Viktor Axelsen meddeler nemlig nu, at kæresten Natalia Koch Rohde venter … til oktober i år, annoncerer fjerboldsjongløren på Instagram.

Badmintonstjernen Viktor Axelsen afslører en snarlig familieforøgelse

Viktor Axelsen er blevet far | SE og HØR

8. okt. 2022 — Viktor Axelsen og kæresten Natalia Koch Rohde. … Det er den 28-årige Axelsen, der lørdag morgen afslører på sin Instagram-profil, …

Den danske badmintonstjernes familie er nu blevet lidt større

Glædelig nyhed: Viktor Axelsen er blevet far for anden gang – BT

Glædelig nyhed: Viktor Axelsen er blevet far for anden gang | BT Badminton – www.bt.dk

8. okt. 2022 — Den glædelige nyhed deler Viktor Axelsen på sin Instagram-profil, … skriver Axelsen i en hyldest til kæresten, Natalia Rohde Koch.

Viktor Axelsen vinder alt, som han stiller op til i øjeblikket. Men det er ikke kun på badmintonbanen, at det kører for den danske verdensmester.

Deler glædelig nyhed: Viktor Axelsen skal være far igen – BT

Deler glædelig nyhed: Viktor Axelsen skal være far igen | BT Badminton – www.bt.dk

20. apr. 2022 — ‘ Sådan indleder den danske badmintonstjerne Viktor Axelsen et opslag på Instagram, hvor han afslører, at han og kæresten Natalia Koch Rohde …

‘Vi er glade for at fortælle, at Vega bliver storesøster til oktober i år.’

Viktor Axelsen deler skøn video med datteren: Farmands lille …

Viktor Axelsen deler skøn video med datteren: Farmands lille hjælper

8. nov. 2022 — Viktor Axelsen og kæresten Natalia Koch Rohde er for nylig blevet en familie på fire. … Instagram post shared by @viktoraxelsen.

Viktor Axelsen deler skøn video med datteren: Farmands lille hjælper. Newsner giver dig de nyheder som virkelig betyder noget for dig!

Keywords: viktor axelsen kæreste instagram