Restaurant zafran

Restaurant Zafran – mad fra Middelhavet og Østasien

Hos Restaurant Zafran, i Aarhus midtby, finder du en orientalsk restaurant hvor alle retter er lavet fra bunden, efter autentiske opskrifter.

Zafran Restaurant – København

Zafran Restaurant

Velkommen til Zafran, Københavns bedste og ældste persiske restaurant. Oplev smagen af det autentiske persiske køkken og mærk varmen ved den traditionelle …

Restaurant Zafran, Århus – Restaurantanmeldelser

Restaurant Zafran, Århus – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Det var udelukkende en positiv oplevelse at spise på Zafran. Rigtig lækker mad til en god pris. Hurtig servering og god betjening. Vi kommer helt sikkert …

Restaurant Zafran, Århus: Se 51 objektive anmeldelser af Restaurant Zafran, som har fået 4 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 146 af 638 restauranter i Århus.

Restaurant Zafran, København – Restaurantanmeldelser

Restaurant Zafran, København – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Resturant Zafran | Aarhus. Afghansk, tyrkisk og indisk mad ⏰ Alle dage 12-22. Book bord på vores hjemmeside. www.restaurantzafranaarhus.dk.

Restaurant Zafran, København: Se 78 objektive anmeldelser af Restaurant Zafran, som har fået 3,5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 1.226 af 2.740 restauranter i København.

Restaurant Zafran – buffet a la carte og orientalske grillretter

Maden hos Restaurant Zafran er tilberedt af kokke med speciale i tyrkiske, indiske og afghanske retter. Er du ikke til buffet, kan du tjekke..

Restaurant Zafran | Aarhus – Facebook

Aarhus (@restaurantzafranaarhus) • Instagram photos and …

Keywords: restaurant zafran, zafran restaurant, restaurant safran, safran restaurant, restaurant zafran århus