Lasse x factor 2022 instagram

Lasse Skriver (@lasse__skriver) • Instagram photos and videos

❌Factor. Tømrer ‘s profile picture. Tømrer . 105 posts. 84.3K followers … 5 dage betød rigtigt meget for mig i 2022, og nu kommer der endda 12.

X Factor TV 2 (@xfactortv2) • Instagram photos and videos

Læs nyheder om X Factor her. tv.tv2.dk/xfactor. 556 posts. 37.7K followers. 97 following. Modige og dygtige Clara ❤️ #xfactortv2 #tv2play #xfactordk # …

X Factor TV 2 on Instagram: “En lille hilsen fra Lasse ❤️ Se …

X Factor TV 2 på Instagram: “En lille hilsen fra Lasse ❤️ Se link i story. #xfactortv2 #xfactor2022 #tv2play”

7126 Likes, 192 Comments – X Factor TV 2 (@xfactortv2) on Instagram: “En lille hilsen fra Lasse ❤️ Se link i story. #xfactortv2 #xfactor2022 #tv2play”

7,127 Likes, 192 Comments – X Factor TV 2 (@xfactortv2) on Instagram: “En lille hilsen fra Lasse ❤️ Se link i story. #xfactortv2 #xfactor2022 #tv2play”

2022, wow! Sikke et år for mig – Instagram

Lasse Skriver on Instagram: “2022, wow! Sikke et år for mig🥳Da året begyndte studerede jeg tømrer og vidste, at jeg ville blive vist i X-factor på TV2 lige om lidt, men samtidig vidste jeg, at det ville blive en kort fornøjelse.Jeg havde oprigtigt tænkt, at når jeg i februar ryger ud til bootcamp, så er jeg glemt.😖Min audition blev vist og det hele begyndte og stikke af. Det var så vildt og se! 🤗Vi nåede februar og afsnittet hvor jeg vidste, at jeg ville ryge ud. Dagen efter jeg røg ud skrev jeg under på en pladekontrakt med Sony Music.🖊️Jeg var for nyligt i Stockholm og indspille et cover af julesangen “It Must Have Been Love”, og det er gået over alt forventning.Den har på lidt over 1 måned fået 4,5 millioner afspilninger alene på Spotify, hvoraf de fleste faktisk er fra Sverige🇸🇪Jeg har i skrivende stund lidt over 1,8 millioner lyttere om måneden😧Jeg har her i december måned startet min turné rundt i hele landet med nogle af Danmarks vildeste musikere. Vi spillede 5 dage i streg. Det var hårdt, men overdrevet fedt og hyggeligt.Vi starter igen i slutningen af februar og kører hele marts måned også rundt i hele landet🎤Jeg tager hver dag som en kæmpe oplevelse.Jeg lover jer, at 2023 bliver et mindst lige så vildt år. Der er mange ting planlagt allerede og jeg er spændt på, at dele det hele med jer🤟Jeg vil gerne benytte lejligheden til, at takke jer allesammen enormt meget! Tak for, at i følger med her på de sociale medier, jeg prøver alt jeg kan for selv, at følge med😝Tak for, at i lytter til min musik, og tak til alle jer som skriver varmende beskeder, kommer over på gaden, og generelt bare jer, som viser interesse for hvad jeg virkelig brænder for! Det betyder SÅ meget! Uden de personer jeg har tagget vil alt dette ikke være en realitet, så kæmpe tak til jer også! ❤️Jeg ønsker jer alle et helt fantastisk nytår.Pas på jer selv, og så ses vi på den anden side! 🎊Lasse Skriver.”

9237 Likes, 77 Comments – Lasse Skriver (@lasse__skriver) on Instagram: “2022, wow! Sikke et år for mig Da året begyndte studerede jeg tømrer og vidste, …

9,250 Likes, 77 Comments – Lasse Skriver (@lasse__skriver) on Instagram: “2022, wow! Sikke et år for mig🥳Da året begyndte studerede jeg tømrer og vidste, at jeg ville blive vist i X-factor på TV2 lige om lidt, men samtidig vidste jeg, at det ville blive en kort fornøjelse.Jeg havde oprigtigt tænkt, at når jeg i februar ryger ud til bootcamp, så er jeg glemt.😖Min audition blev vist og det hele begyndte og stikke af. Det var så vildt og se! 🤗Vi nåede februar og afsnittet hvor jeg vidste, at jeg ville ryge ud. Dagen efter jeg røg ud skrev jeg under på en pladekontrakt med Sony Music.🖊️Jeg var for nyligt i Stockholm og indspille et cover af julesangen “It Must Have Been Love”, og det er gået over alt forventning.Den har på lidt over 1 måned fået 4,5 millioner afspilninger alene på Spotify, hvoraf de fleste faktisk er fra Sverige🇸🇪Jeg har i skrivende stund lidt over 1,8 millioner lyttere om måneden😧Jeg har her i december måned startet min turné rundt i hele landet med nogle af Danmarks vildeste musikere. Vi spillede 5 dage i streg. Det var hårdt, men overdrevet fedt og hyggeligt.Vi starter igen i slutningen af februar og kører hele marts måned også rundt i hele landet🎤Jeg tager hver dag som en kæmpe oplevelse.Jeg lover jer, at 2023 bliver et mindst lige så vildt år. Der er mange ting planlagt allerede og jeg er spændt på, at dele det hele med jer🤟Jeg vil gerne benytte lejligheden til, at takke jer allesammen enormt meget! Tak for, at i følger med her på de sociale medier, jeg prøver alt jeg kan for selv, at følge med😝Tak for, at i lytter til min musik, og tak til alle jer som skriver varmende beskeder, kommer over på gaden, og generelt bare jer, som viser interesse for hvad jeg virkelig brænder for! Det betyder SÅ meget! Uden de personer jeg har tagget vil alt dette ikke være en realitet, så kæmpe tak til jer også! ❤️Jeg ønsker jer alle et helt fantastisk nytår.Pas på jer selv, og så ses vi på den anden side! 🎊Lasse Skriver.”

Lasse Vestergaard (@lassevestergaard) • Instagram photos …

49k Followers, 346 Following, 1066 Posts – See Instagram photos and videos from Lasse Vestergaard (@lassevestergaard)

X Factor TV 2 on Instagram: “Vi synes i den grad, at dit talent …

Vi synes i den grad, at dit talent er værd at vise frem, @kristiankjaerlund #xfactortv2 Foto: Lasse Lagoni. View all 38 comments · pinligmom Ja tak!

Skal Mads Moldt vinde X Factor 2022, så er det altså lige nu …

X Factor TV 2 på Instagram: “Skal Mads Moldt vinde X Factor 2022, så er det altså lige nu, at du kan stemme via sms eller gratis i appen. Sms koster 5 kr. 📱 Foto: @lagoni #xfactortv2 #xfactor2022 #tv2play”

1852 Likes, 49 Comments – X Factor TV 2 (@xfactortv2) on Instagram: “Skal Mads Moldt vinde X Factor 2022, så er det altså lige nu, at du kan stemme via sms …

1,852 Likes, 49 Comments – X Factor TV 2 (@xfactortv2) on Instagram: “Skal Mads Moldt vinde X Factor 2022, så er det altså lige nu, at du kan stemme via sms eller gratis i appen. Sms koster 5 kr. 📱 Foto: @lagoni #xfactortv2 #xfactor2022 #tv2play”

I fredags blev min five chair vist på tv, jeg var virkelig glad for …

Magnus Lasse Petersen på Instagram: “I fredags blev min five chair vist på tv, jeg var virkelig glad for at være med, og det var en fantastisk oplevelse. X-Factor eller ej, musikken er det som jeg brænder for, og det som jeg altid ville prøver at skabe en karriere ud af. Tusind tak for al den støtte som i alle har givet mig, det betyder verden❤”

2. feb. 2020 — 1036 Likes, 49 Comments – Magnus Lasse Petersen (@magnus_lasse_petersen) on Instagram: “I fredags blev min five chair vist … X Factor TV 2.

1,036 Likes, 49 Comments – Magnus Lasse Petersen (@magnus_lasse_petersen) on Instagram: “I fredags blev min five chair vist på tv, jeg var virkelig glad for at være med, og det var en fantastisk oplevelse. X-Factor eller ej, musikken er det som jeg brænder for, og det som jeg altid ville prøver at skabe en karriere ud af. Tusind tak for al den støtte som i alle har givet mig, det betyder verden❤”

X Factor TV 2 on Instagram: “Et stående bifald og desværre et …

Et stående bifald og desværre et farvel til @andrealouiseofficial ❤️ Tak for smuk musik. #xfactortv2 Foto: Lasse… more. View all 54 comments.

Keywords: lasse x factor 2022 instagram, lasse fra x factor 2022 instagram, lasse fra x factor instagram