Kulturnat kort

Områder – Kulturnatten

Områder

Områder. Her kan du se, hvor de enkelte arrangører til Den Lille Kulturnat holder til i byen. Søg på områder. Carlsberg/Valby/SV. Christianshavn/Holmen.

Kulturnatten

Kulturnatten siden 1993. Mere end 250 museer, teatre, biblioteker, kirker, ministerier, parker og pladser over hele byen, byder publikum velkommen under …

Se programmet – Kulturnatten

Se programmet

Programmet for Den Lille Kulturnat 17. marts 2023: Du kan filtrere i programmet ved at vælge kategori eller område. Dine valgte kategorier. Børn 2-5 år.

Om programmet – Kulturnatten

Om programmet

Under Se programmet kan du finde alle arrangementer, der finder sted på Kulturnatten, og under Områder, kan du finde et interaktivt kort over København og …

Godt at vide – Kulturnatten

Godt at vide

Kulturnatten udsteder ledsagerpas til gæster med gyldigt ledsagerkort. Der skal ansøges om ledsagerpasset via info@kulturnatten.dk senest den 2. marts.

0. – Kulturnatten

– Kulturnatten

Tilføj til “Min Kulturnat”. Kategorier og område. Vis på kort. KONTAKT OS. Kulturnatten, Gothersgade 11, 1123 København K. Telefon 33151010.

Vejledning til indtastning af arrangementer 2022 – Kulturnatten

På Kulturnattens hjemmeside får hver arrangør én samlet præsentationsside. … Profilarrangementet er en kort tekst, som præsenterer jeres arrangement på en …

Kulturnat 2022: Her er de 10 bedste ting, du skal opleve i år

Kulturnat 2022: Her er de 10 bedste ting, du skal opleve i år – ALT.dk

26. sep. 2022 — Kulturnatten byder i år på over 220 arrangementer rundt omkring i København. Vi har samlet en guide med 10 af dem, vi glæder os mest til.

Kulturnatten byder i år på over 220 arrangementer rundt omkring i København. Vi har samlet en guide med 10 af dem, vi glæder os mest til. Læs her.

Kulturnatten 2022 – DOT

Kulturnatten 2022. På Kulturnatten fredag den 14. oktober 2022 kan du bruge dit Kulturpas som billet til bus, tog, og metro. Det gælder i hele …

Kulturnatten 2022 – Realdania

Kulturnatten 2022

14. okt. 2022 — Plads til alle – Kulturnat på Jarmers Plads. … når vi sammen med dem gør Kulturnatten til en aften, hvor der virkelig er … Vis på kort.

Der er plads til alle på Jarmers Plads, når vi byder indenfor på Kulturnatten. Og udenfor – vores plads fylder nemlig 25 år, og det skal fejres!

Keywords: kulturnat kort